• Top Members
    Reps
    Posts
  • 834 Replies
    2585 Replies
  • 716 Replies
    2026 Replies
  • 331 Replies
    1928 Replies

Strange Problem

User avatar
Skillful
Skillful Coders
Posts: 969

Strange Problem

Sat Sep 08, 2012 8:06 pm

Hello.

I seem to be having a strange little problem in developing Metro Apps for Windows 8 in VS 2012 RC.

I'm using Visual Basic to develop the apps.

Whenever I drag a button on the XAML editor, name it and double click it to raise the click event, I am unable to put anything under the click event.

In the part of the click event where it says 'Handles b1.Click' it gives an error saying 'Handles Clause requires Withevents' or something like that I can't exactly remember.

I am unable to raise any kind of event for any kind of control.

I created a new project, still the same problem.

Please help me guys. #CodenStuff #comathi.

Regards,
Skillful
Instead of LOL use this -
LSIBMHBIWFETALOL

Which means -
Laughing silently in between my head because it wasn't funny enough to actually laugh out loud!

User avatar
CodenStuff
Site Admin
Posts: 4382

Re: Strange Problem

Sat Sep 08, 2012 9:14 pm

Thats strange...its not currently running/debugging is it?
Welcome to CodenStuff.com Learn Code, Love Code. Thank you for being a member of the community.

User avatar
Skillful
Skillful Coders
Posts: 969

Re: Strange Problem

Sat Sep 08, 2012 9:23 pm

Nope. Nothing debugging or running whatsoever.
Instead of LOL use this -
LSIBMHBIWFETALOL

Which means -
Laughing silently in between my head because it wasn't funny enough to actually laugh out loud!

User avatar
CodenStuff
Site Admin
Posts: 4382

Re: Strange Problem

Sat Sep 08, 2012 10:55 pm

What type of template are you using, did you start a project with a blank template or..what? lol

You added a button and double clicked it and you were taken to code view with a button click event created for you but you couldnt type anything is that rite? strange.
Welcome to CodenStuff.com Learn Code, Love Code. Thank you for being a member of the community.

User avatar
visualtech
VIP - Donator
Posts: 265

Re: Strange Problem

Sun Mar 24, 2013 11:45 am

~bump~ I had the same problem, restored Visual Studio and the problem was gone! You could even try re-starting VS
Image

User avatar
Jaime1993
New Member
Posts: 14

Re: Strange Problem

Sun Mar 24, 2013 6:41 pm

i had this problem too to fix it just go to google.com and search for win72ei.dll download it and paste in the one u already have, that will make it work

ty ( get it from a trusted place )

Post Reply

Return to “Visual Basic”